Cadillac klub Česká republika

Evropská country Pardubice

16. dubna 2006 proběhla v Pardubicích již tradiční akce Evropská Country. V bohatém programu se kromě koní, kovbojů, indiánů, psů a hudby našlo místečko i pro americké vozy. Jejich počet sice nebyl veliký, ale i tak bylo na co koukat a hlavně se tentokrát staly i přímou součástí programu.

Pro nás vše začalo setkáním na benzince v půl jedenácté, kde jsme se postupně sjeli a o půl hodiny později vyrazili přímo na místo akce. Tam již zábava byla v plném proudu. Během dne dorazili ještě opozdilci, počet amerik se tak rozrostl na jedenáct kousků. Možná se to zdá málo, ale většina byly samé poctivé modely od 60. let nahoru. Cadillacy zde reprezentovali tří členové klubu. Setkání se stalo hlavně příležitostí k pokecu po dlouhé zimě, povídal si každý s každým, vše se samozřejmě točilo kolem aut.

Eldorado, Brougham a Deville

Nejakčnější část však byla, když nás oslovili členové airsoftového týmu, zda nezahrajeme drogové dealery, samozřejmě se svými šoféry v amerických autech. Slovo dalo slovo, stručně se domluvil scénář a za chvíli už dva vozy bublaly na místo setkání. Spolujezdci vystoupili, vyměnili si tašky... a v tom spoza křoví zahájili svůj útok maskovaní a dobře vyzbrojení členové zásahové jednotky. Mafiáni se sice zmohli na odpor, došlo ke krátké přestřelce, ale proti těžkým kalibrům ruky zákona neměli šanci. Řidičům se povedlo ujet, ale jejich kumpáni zůstali ležet na zemi mrtví, nebo spoutaní. Bohužel padl i jeden člen zásahovky.

Řada amerik

Všichni si pak na závěr společně zapózovali, udělali pár fotek a program pokračoval dále. My však nečekali až do konce, vyrazili jsme na spanilou jízdu městem, která nemohla skončit jinde než v RoadCafé u výborného steaku. Poprvé se povedlo, že před barem stály pouze ameriky, hezky vyrovnané jedna vedle druhé.

Ameriky před RoadCafé

Byl to krásně strávený den a doufám, že příští rok se sjedeme ještě ve větším počtu.

Fotografie z akce

Caddy

Naše akce 2006

Nahoru

(c) 2005-2016 Cadillac klub Česká republikawww.cadillac.czcadillac@cadillac.cz

Cadillac klub na ČR Facebooku, USMotors - magazín nejen o amerických autech

 

Stránky provozuje spolek Cadillac klub Česká republika, z. s. Cadillac klub Česká republika není provozován společností Generals Motors LLC ani jinými jejími spolupracujícími subjekty. Tyto stránky nejsou provozovány společností Generals Motors LLC ani jinými jejími spolupracujícími subjekty. Slova "Cadillac" jsou použita pouze k identifikaci stránek a produktů, a neznamenají příbuzenství nebo souvislost s výrobcem, nebo prodejci této značky. Všechny ostatní obchodní značky a jména jsou majetkem jejich vlastníků a jsou použity pouze k identifikaci produktů, a neoznačují nějaké příbuzenství nebo spojitost mezi stránkami a majitelem obchodní značky. Tyto stránky jsou určené pouze k informaci pro členy a příznivce Cadillac klubu Česká republika. Informace na těchto stránkách vyjadřují názory individuálních osob, které nemají odpovědnost za použití těchto informací.